ZAHVALA NAŠIM DONATORJEM

Člani folklorne skupine JULIANA smo v juliju zastopali Slovenijo in se uspešno predstavili na 21. mednarodnem folklornem festivalu v Ribnitz-Damgartnu na severu Nemčije. V družbi folklornih skupin iz Slovaške, Belorusije, Nemčije, Madžarske in Južne Koreje smo predstavljali slovensko ljudsko izročilo in posredno promovirali svojo državo v raznih spremljevalnih programih. Vse to bi bilo za našo majhno skupino nemogoče izvesti in doživeti, če nam s svojo pomočjo ne bi pomagali skoraj vsi, na katere smo se za pomoč obrnili. Zaradi tega se vsem, ki so nam gostovanje pomagali izvesti in nam pomagali z denarjem, vsem tistim, ki so poskrbeli, da na dolgi vožnji nismo bili lačni ali žejni, vsem , ki so nas dobro založili z promocijskim materialom naših domačih krajev od Kranjske gore do Bleda in tudi vsem, ki so nam pomagali na kakršenkoli drugi način iskreno in najlepše zahvaljujemo. Tako kot smo napisali že v prošnji za pomoč, vam sporočamo tudi v zahvali. Možnosti naše zahvale za vašo pomoč in vzpodbudo je veliko. V dogovoru z vami vam lahko s plesom, glasbo in pesmijo popestrimo praznovanja, razne otvoritve , predstavitve vašega podjetja in še kaj. Veseli bomo tudi vsakega bodočega obojestranskega sodelovanja. ČLANICE IN ČLANI FOLKLORNE SKUPINE JULIANA

Seznam donatorjev:

KŠD HRUŠICA, - KRAJEVNA SKUPNOST HRUŠICA, - AQUAWAT ŽIROVNICA, d.o.o., - FLYCOM, d.o.o , ŽIROVNICA, - OBČINA KRANJSKA GORA, - GARS, JESENICE, - RESTAVRACIJA OAZA , JESENICE, - RAINER BRANKA, s.p., - A-GIT 2000, d.o.o, - MESARSTVO ČADEŽ, JESENICE, - UNION LJUBLJANA, - PEKARNA KARAVANKE, JESENICE, - RESTAVRACIJA MOSVA, JESENICE, - VOPA PUB, KRANJSKA GORA, - GOSTILNA MARTIN, KRANJSKA GORA, - PENZION LIPA, KRANJSKA GORA, - HOTEL MIKLIČ, KRANJSKA GORA, - HIT ALPINEA, KRANJSKA GORA, - CVETLIČARNA ZVONČEK, JESENICE, - CVETLIČARNA LU-NA, LESCE, - MRAK - CO d.n.o, - BUFET ZMAGO PEM, JESENICE, - HRVATIN ZDENKO, s.p. , IZOLA, - GALERIJA RADMAN, KRANJSKA GORA, - G. KEŠNA NIKO, - GA. PETERNEL MARTA, - GA. BROJAN JOŽICA, - GA. PETROVČIČ VERA, - GA. ŠTURM METKA.

Posebno zahvalo pa namenjamo tudi šoferjema avtobusa g. SLATNAR ANDREJU in g. ŠTURM BRANKU , ki sta s svojo dobro voljo poleg varne vožnje poskrbela tudi za to , da smo se vse dni res izvrstno počutili. Če smo se mogoče komu pozabili posebej zahvaliti, smo to storili nenamerno.